De klankschaal is als een stemapparaat en ons lichaam is het instrument. In ons lichaam zijn chakra’s - energiepunten, die als snaren gestemd kunnen worden door de klankschalen.

 

Net zoals een muzikant zijn instrument voor het spelen zal stemmen, zo kunnen wij ook iedere dag ons lichaam stemmen. En niet alleen het lichaam, maar ook de geest en het hart, zodat ze goed functioneren en in balans en harmonie zijn. Als wij ons lichaam dagelijks stemmen, dan zal de melodie van iedere dag steeds mooier en harmonieuzer worden.

 

Harmonieuze klankschalen hebben de kracht om de zintuigen en de elementen in ons lichaam af te stemmen, alsook de organen die verbonden zijn aan de chakra’s. Wanneer we de klankschaal bespelen, brengt het eerst de elementen in ons lichaam in evenwicht, vervolgens ontspant het onze geest en ten slotte helpt het ons om ons hart te voelen, om ons geleid te voelen in ons hart.

 

De klankschaal kan het patroon van hoe we denken veranderen, de cellulaire patronen in ons lichaam veranderen en het kan de elementen van ons lichaam herschikken.

 

Hoewel het eenvoudig is om een klankschaal te bespelen, kun je met de juiste techniek de helende kracht van je klankschaal vergroten, om te gebruiken voor jezelf en voor anderen, in de natuur, daadwerkelijk voor alles wat genezing nodig heeft.

klankschaal8

-