NIEUWS

AIKYAM EN WE ARE ONE LIDMAATSCHAP

Aikyam werkt nauw samen met de Spaanse organisatie We Are One, die de internationale samenwerking coördineert. In feite zijn we één grote familie met Aikyam in Nederland, Ava in Duitsland, Divine Breath Foundation in Australië en Divine Love Shower in Nepal. Sommige (o.a. online) activiteiten worden rechtstreeks vanuit We Are One aangeboden, met als voertaal Engels.

Vanaf begin 2022 is het mogelijk om lid te worden van We Are One. Er ontstaat een speciale groep mensen van over de hele wereld die dezelfde intentie delen: meewerken aan een betere wereld voor iedereen. We willen betekenisvol werken zodat we een aanzienlijke verandering voor de hele planeet in gang zetten tijdens deze crisis.

Als jij voelt dat je de wereld wilt helpen, actie wilt ondernemen met gelijkgestemde mensen en dat je de wereld werkelijk belangeloos kunt dienen, zonder verwachtingen te hebben over het resultaat, dan is dit een reële kans. Een reële kans om iets zinvols te doen dat iedereen zal helpen, zo ook onszelf.

Alle leden van deze groep zullen bepaalde routines volgen die nodig zijn zodat onze acties vrucht kunnen dragen.

Wil je meer weten over hoe je lid kunt worden van We Are One? Schrijf dan een bericht in het Engels naar Juan: weareoneong@gmail.com

Wil je graag lid worden maar heb je ondersteuning nodig met vertalen, schrijf dan je mail naar Anu: anu@aikyam.nl