In ons kleine centrum in Ezinge hebben we een speciale selectie klankschalen, die bestemd zijn voor dagelijkse persoonlijke beoefening. De schalen zijn in Kathmandu door onze Nepalese klankschalenleraar één voor één uit duizenden schalen geselecteerd, een langdurig en arbeidsintensief proces dat met uiterste zorg en toewijding wordt gedaan. En dat kun je horen en voelen.

Als je belangstelling hebt voor een persoonlijke schaal, dan kun je een afspraak maken met ons, zodat je in alle rust de schalen kunt uitproberen, om te horen en voelen of er een schaal is die goed met jou resoneert. 

We zullen de tijd nemen om je te instrueren hoe je een dagelijkse beoefening (10-21 minuten per dag) kunt doen en hoe dit jou kan helpen om harmonie te voelen en in balans te zijn. 

Het is ook mogelijk om een chakra schaal speciaal afgestemd op jouw energie te kopen. Dit is een ander proces, waarbij aan de hand van jouw persoonlijke gegevens met behulp van de Vedische astrologie een passende klankschaal wordt gevonden, die uniek is voor jou. Dit wordt in Nepal door onze klankschalenleraar, samen met een Vedische priester, uitgevoerd. 

Tot slot is het ook mogelijk om via dezelfde procedure een speciaal op jou afgestemde chakra set van 7 schalen uit Nepal te laten komen. Om een chakra set goed te leren bespelen is het belangrijk dat je goede instructies ontvangt, zodat je stap voor stap je schalen leert kennen en voelen. Hiertoe ontvang je gratis toegang tot onze Engelstalige klankschalen cursus van onze klankschalenmeester Chaitanyashree.
We helpen je graag met jouw persoonlijke wensen.

 

KlankschalenVoorraadEzinge (2)